Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, i cili përmes stendave “Erasmus+” ishte pjesë e Panairit të EU-së

Pjesë e aktiviteteve të zhvilluara në qytetin e Vlorës, në kuadër të Javës Europiane, ishte dhe Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, i cili përmes stendave “Erasmus+” të Panairit të EU-së të organizuar në Lungomare, prezantoi tek pjesëmarrësit projektet Erasmus+ në implementim nga UV si dhe promovoi tek studentët e pranishëm programin Erasmus+ KA1-“Mobiliteti i të nxRead More…

Në kuadër të javës Europiane, në mjediset e sallës “Rilindja” të universitetit “Ismail Qemali” Vlorë me moton  “Nën perëndimin e Vlorës shkrihet muzika greke dhe shqiptare” u zhvllua koncerti artistik

Në kuadër të javës Europiane, në mjediset e sallës “Rilindja” të universitetit “Ismail Qemali” Vlorë me moton  “Nën perëndimin e Vlorës shkrihet muzika greke dhe shqiptare” u zhvllua koncerti artistik me interpretimet e shkëlqyera të këngëtares Eliona Lici dhe këngëtarit lirik, Artur Vera, nën drejtimin artistik në piano dhe tastierë të Arjan Brahimi, në violinëRead More…

5 Maj 2022  Dita ndërkombëtare e mamive

5 Maj 2022  Dita ndërkombëtare e mamive S’ka gjë më të bukur sesa të ndihmosh të sjellësh një jetë të re në këtë botë. Studentët e degës Infermieri-mami viti i tretë paraqitën detytyrat e kursit në formën e  një posteri në qendër të të cilit është nëna dhe fëmija duke i shoqëruar dhe me një mesazh kuptimplot. psh: “Shtatzania është fillimi një dashurie Read More…

Dita ndërkombëtare e mamisë 5 MAJ 2022

S’ka gjë më të bukur sesa të ndihmosh të sjellësh një jetë të re në këtë botë. Dita ndërkombëtare e mamisë 5 MAJ 2022 Në këtë ditë nderohet dhe vlerësohet në mënyrë të veçantë puna dhe sakrifica e mamive. Në të gjitha vendet ky profesion është i respektuar. Në punën e tyre ato përjetojnë emocione të forta njerëzore,përjetojnë shqetësime para lindjes Read More…