Urimi i Rektorit, Prof. Dok. Roland Zisi për Fitër Bajramin.

Të gjithë besimtarëve muslimanë që kremtojnë Fitër Bajramin, festën që shton mëshirën dhe solidaritetin ndaj njëri-tjetrit, e veçanërisht atyre që agjëruan në muajin e shenjtë të Ramazanit, ju uroj nga zemra Gëzuar Fitër Bajramin! Në këtë ditë besimi, dëshmia e sakrificës na bën që t’i jemi Zotit mirënjohës. Zoti e pranoftë sakrificën dhe lutjet tuaja! SakrifiRead More…