Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë, mori pjesë në Panairin mbarëkombëtar të librit akademik dhe shkencor

Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë, mori pjesë në Panairin mbarëkombëtar të librit akademik dhe shkencor, organizuar nga Akademia e Shkencave të Shqipërisë, Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës, në bashkëpunim me Qendrën Kombëtare të Librit dhe Leximit. Aktiviteti u zhvillua në kuadër të veprimtarive kushtuar 50-vjetorit të themelimit të Akademisë së Shkencave të Read More…