Takim midis Prof. Dr. Roland Zisi, Rektori i Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë dhe Z. Zhou Ding, Ambasadori i Kinës në Shqipëri

Rektori i Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, Prof. Dr. Roland Zisi priti në zyrën e tij Ambasadorin e Kinës në Shqipëri, Z. Zhou Ding, shoqëruar nga delegacioni kinez. Vizita u organizua në kuadër të forcimit të mëtejshëm të bashkëpunimit në fushën e arsimit të lartë midis Kinës e Shqipërisë. Rektori Zisi duke falenderuar ambasadorin për vizitën dhe interesin që Read More…