Grante 2 mijë euro për projekte sociale nga studentët në Shqipëri

Të nderuar profesorë, partnerë dhe bashkëpunëtorë, Me kënaqësi ju informojmë se B4Students, program i përgjegjësisë sociale nga Grupi BALFIN, ka rihapur thirrjet për mbështetje me grante deri në masën 2 mijë Euro për projekt-propozime sociale nga Klubet e Studentëve në Shqipëri. Kjo është thirrja e dytë e B4Students me afat aplikimi deri më datë 31 mars 2022 dhe kRead More…