njoftime

Takim i organizuar nga Qendra “Media Aktive” ne kuadër të aktivitetit “Bisedat”, në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë,

Në vijimësi të takimeve të organizuara nga Qendra “Media Aktive” ne kuadër të
aktivitetit “Bisedat”, në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë, ishte e ftuar këngëtarja e mirënjohur, Eneida Tarifa.

Takimi u organizua në formatin e një bashkëbisedimi me moderimin e gazetarit Blendi Salaj.

Rektori i UV-së Prof. Dr. Roland Zisi, në fjalën e tij përshëndetëse duke falenderuar Qendrën “Media Aktive” për bashkëpunimin me universitetin “Ismail Qemali” theksoi rëndësinë që ka për UV-në çështja e zhvillimit të karrierës, si një ndër sfidat e shumta të këtij institucioni arsimor i cili në fokus të tij ka nxitjen e të rejave dhe të rinjve për tu formësuar mbi tendencat bashkëkohore të një karriere të suksesshme, në koherencë me kërkesat e tregut të punës, duke u ndalur konkretisht në gamën e sfidave të ndryshme në këtë drejtim.

Këngëtarja Eneida Tarifa, duke falenderuar rektorin për mikpritjen, në bashkëbisedimin me studentët ndau me ta rrugëtimin e saj profesional, sfidat dhe sukseset, si pjesë e pandarë e çdo rrugëtimi.

Studentët e UV-së u bënë pjesë aktive e këtij bashkëbisedimi të vlefshëm përmes pyetjeve të shumta që i drejtuar këngëtares Eneida Tarifa duke shprehur dhe këndvështrimin e tyre rreth rëndësisë së Këshillimit të Karrierës.

Pas takimit Rektori mirëpriti në zyrën e tij znj. Tarifa dhe gazetarin Blendi Salaj në një bashkëbisedim miqësor të fokusuar pikërisht mbi vlefshmërinë e të tilla takimeve me studentët, me qëllim nxitjen dhe motivimin e tyre drejt një karriere të suksesshme.