Gëzuar Festat e Fundvitit! Gëzuar 2022!

Muaji Dhjetor, muaji i Festave, muaji ku secili nga ne vrapon, qesh dhe mendon për të qëndruar pranë njerëzve të afërt, sepse në këtë muaj të ftohtë të gjitha rrugët të çojnë në shtëpi, por ne dëshirojmë të jemi pranë jush, me kartolinën tonë, për të realizuar një vizitë dashurie në këto ditë malli që na japin kurajon e së tashmes dhe shpresën e së ardhmes! Read More…