UV Pjesëmarrëse në Panairin EU4Education

UV ishte sot pjesë e panairit EU4Education organizuar prej Delegacionit Europian në Tiranë për të promovuar arritjet në kuadër të programit Erasmus+ dhe më specifikisht bursat për studentë nën aksin Interantional Credit Mobility. Janë 19 thirrje në këtë vit akademik për 50 bursa për studim apo praktikë mësimore ku studentët e Universitetit të Vlorës mund të aplikojnë  pRead More…