njoftime

Hapet programi i Ri, Master Profesional në departamentin e Edukimit

Hapet Program i ri Studimi Në Ciklin e Dytë “Master Profesional” në “Mësuesi në Histori-Gjeografi”, në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë, i cili fillon me vitin akademik 2021 -2022.

Një risi dhe mundësi e re për të gjithë studentët të cilët dëshirojnë të ndjekin shkallët e akademike në studim.