[:sq]MASR miraton edhe tre programe të reja studimi për UV.[:]

[:sq]MASR miraton edhe tre programe të reja studimi për UV. Para disa ditësh ministrja e MASR, znj. EVIS KUSHI, miratoi kerkesën e UV për hapjen e tre programeve të reja studimi të cilat aktivizohen prej vitit akademik 2021-2022. Këto programe jane: 1. Bachelor në “Media, Komunikim dhe Trashëgimi Kulturore”, me profilet “Gazetari dhe Multimedia” dhe “Trashëgimi Kulturore”. 2Read More…