Rankim i Universitetit “Ismail Qemali”, të Vlorës nga World’s Universities with Real Impact – WURI

[:sq]Rankim i Universitetit “Ismail Qemali”, të Vlorës nga World’s Universities with Real Impact – WURI Së fundi vjen një vlerësim i ri dhe prestigjioz për Universitetin “Ismail Qemali” të Vlorës i cili u rendit i 42-i në botë midis Universiteteve me impakt real në fushën “Mobility of students and openess”. Universiteti i Vlorës në Dhjetor të 2020 aplikoi me një dosRead More…