[:sq]Senati Akademik i Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë, nderon me titullin “Doctor Honoris Causa” Prof. Dr. Alfred Jozeph Baldacchino[:]

[:sq]Senati Akademik i Universitetit “Ismail Qemali,”, Vlorë, nderon me titullin “Doctor Honoris Causa” Prof. Alfred Josef Baldacchino, Rektor i Universitetit “Sancti Cyrilli” të Valletës, Maltë   Me ftesë të Rektorit dhe Kryetarit të Senatit Akademik të  Universitetit “Ismail Qemali,”, Vlorë, prof. Roland Zisi, ditën e premte, datë 09. 07. 2021, Shkëlqesia e tij Tij PerandRead More…