[:sq]Urim i Rektorit të UV, Prof. Roland Zisi për festën e Fitër Bajramit.[:]

[:sq]Të gjithë besimtarëve muslimanë që kremtojnë Fitër Bajramin, festën që shton mëshirën dhe solidaritetin ndaj njëri-tjetrit, e veçanërisht atyre që agjëruan në muajin e shenjtë të Ramazanit, ju uroj nga zemra Gëzuar Fiter Bajramin! Në këtë ditë besimi, dëshmia e sakrificës na bën që ti jemi Zotit mirënjohës. Zoti e pranoftë sakrificën dhe lutjet tuaja! Read More…