[:sq]Urim i Rektorit të UV Prof. Roland Zisi për Pashkët Ortodokse.[:]

[:sq]Të nderuar studentë, pedagogë, punonjës të administratës së UV dhe qytetarë të Vlorës. Urime të përzemërta me rastin e festës së Pashkëve të gjithë shqiptarëve të besimit ortodoks. Kjo ditë ku kryeson mirësia dhe sakrifica për dashurinë njerëzore, na kujton se nuk është thjesht një simbolikë, por duhet të jetë qëllimi i gjithsecilit prej nesh. Jeta ështRead More…