[:sq]Letër falenderimi dhe mirënjohje e Ambasadorit Izraelit në Shqipëri, Shkëlqesisë së tij z. Noah Gal Gendler për Rektorin e Universitetit të Vlorës Prof. Dr. Roland Zisi[:]

[:sq]Letër falenderimi dhe mirënjohje e Ambasadorit Izraelit në Shqipëri, Shkëlqesisë së tij z. Noah Gal Gendler për Rektorin e Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, Prof. Dr. Roland Zisi për iniciativën e tij dhe miratimin e “Përkufizimit të Përdorshëm për Antisemitismin” siç është përcaktuar nga Aleanca Ndërkombtare për Përkujtimin e Holokaustit. Universiteti i Vlorës mRead More…