[:sq]Përshëndetja e Rektorit të UV, Prof. Roland Zisi, për festat e fundvitit[:]

[:sq]Të dashur sudentë të Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë, Të dashur familjarë të studentëve, Të nderuar qytetarë, Të nderuar autoritete drejtuese, pedagogë dhe personel mbështetës ndihmësakademik dhe administrativ të UV Të nderuar bashkëpunëtorë të Universitetit “Ismail Qemali”  Vlorë, Në prag të përfundimit të vitit 2020-të, vit për të cilin Read More…

[:sq]Sukses i studentëve të Fakultetit të Shëndetit në konkursin “Drejt një brezi pa duhan”[:]

[:sq]Sukses i studentëve të Fakultetit të Shëndetit në konkursin “Drejt një brezi pa duhan” Fakulteti i Shëndetit, i përfaqësuar nga studentët e tij, shënon suksesin e radhës në konkursin për të rinj të realizuar në kuadër të projektit ENSP Next me temë “Drejt një brezi pa duhan”, duke fituar çmimin mbi temën “Kampuse pa duhanpirje” (Smoke-free campuses). StuRead More…