[:sq]Dita informuese e Projektit Bussines Club[:]

[:sq]Në kuadër të aktiviteteve të zhvilluara nga Projekti Klubet e Biznesit, u zhvillua dita informuese në formatin online me një axhendë të pasur me prezantime të objektivave dhe synimet e projektit, nën Programin Interreg IPA c/b për stabilizimin dhe mbështetjen e sipërmarrjes të të rinjve në zonën ndërkufitare Shqipëri- Greqi. 35 të rinj aplikues dhe jo aplikues ndoqën këRead More…

[:sq]U zhvillua konferenca e pestë ndërkombëtare e organizuar nga Departamenti i Gjuhëve të Huaja[:]

[:sq]Në datat 18-19 dhjetor 2020 zhvilloi punimet konferenca e pestë ndërkombëtare e organizuar nga Departamenti i Gjuhëve të Huaja,  me dy rrjedha tematike: “Teaching the humanities in the post-COVID era” dhe “Studying the humanities in the post-COVID era”. Konferenca u mbajt në mënyrë të kombinuar, online dhe në auditor, me prezencë tejet të kufizuar të kumtuesve në seRead More…