[:sq]Marrëveshje mbi programin Europian të Shëndetit EU4Health[:]

[:sq]Marrëveshje mbi programin Europian të Shëndetit EU4Health Parlamenti Europian dhe Këshilli Europian, pas shumë negociatash, arritën në një marrëveshje mbi programin EU4Health për periudhën 2021-2027, e cila do të sigurojë që BE do të luajë pjesë më aktive në fushën e shëndetit. Një rol kyç në linjat e programit do të ketë promovimi i shëndetësisë dhe parandaRead More…