njoftime Thirrje

[:sq]Thirrje për aplikim nga Programi Erasmus Mundus MEDfOR[:]

[:sq]Thirrje për aplikim nga Programi Erasmus Mundus MEDfOR

Programi Erasmus Mundus MEDfOR ka  hapur thirrjen për vitin akademik 2021-2023 për bursa për të gjithë aplikantët në fushën e Shkencave të Biologjisë, Shkencave Mjedisore dhe Tokës, Matematik, Ekonomiks, Inxhinieri, Kimi, Biokimi ose fusha të ngjashme.

Kriteret kryesore që duhet të plotësohen janë:

  • Kandidatët duhet të kenë të paktën një diplomë bachelor në fushën ekonomiks ose shkencave.
  • Kandidatët duhet të kenë të paktën nivelin B1 të Anglishtes (CEFR).

Afati i aplikimit është deri më 31.01.2021.

Infomacion më të detajuar mbi programin MEDfOR dhe listën e dokumentave të kërkuara për aplikimin i gjeni në linket:

https://www.medfor.eu/content/about-medfor

https://www.medfor.eu/content/how-apply

 

Suksese!

 [:]