[:sq]Takimi i hapjes së projektit Jean Monnet Module “FoLATE”[:]

[:sq]Takimi i hapjes së projektit Jean Monnet Module “FoLATE” U mbajt sot në mjediset e Fakultetit të Shkencave Humane, UV, takimi për çeljen e projektit Jean Monnet Module ‘FoLATE’ – Foreign Language Teaching in and for European Contexts, i cili do të zbatohet në programet  “Master profesional” në fushën e mësuesisë në gjuhën angleze dhe atë italiane. Takimi u realRead More…

[:sq]Thirrje për aplikim nga Programi Erasmus Mundus MEDfOR[:]

[:sq]Thirrje për aplikim nga Programi Erasmus Mundus MEDfOR Programi Erasmus Mundus MEDfOR ka  hapur thirrjen për vitin akademik 2021-2023 për bursa për të gjithë aplikantët në fushën e Shkencave të Biologjisë, Shkencave Mjedisore dhe Tokës, Matematik, Ekonomiks, Inxhinieri, Kimi, Biokimi ose fusha të ngjashme. Kriteret kryesore që duhet të plotësohen janë: KandidatëtRead More…

[:sq]Receta për zhvillimin e aftësive (soft skills) për mundësi punësimi më të lartë[:]

[:sq]Receta për zhvillimin e aftësive (soft skills) për mundësi punësimi më të lartë Zyra e Marrëdhënieve me Jashtë dhe Zyrat e Karrierës të Universitetit Mesdhetar Helen (Hellenic Mediterranean University) dhe Universitetit Europian ATHINA (European University ATHENA) organizojnë aktivitetin (në Zoom) mbi rritjen e aftësimeve për mundësi më të larta punësimi. KategoritRead More…

[:sq]Shtyhet afati i thirrjes për Bursa Studimi për student/staff Erasmus + në Universitetin e Ishujve Baleare (University of the Balearic Islands) në Spanjë.[:]

[:sq]Shtyhet afati i thirrjes për bursa studimi për student/staff në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Ishujve Baleare (University of the Balearic Islands) në Spanjë.   Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë (UV), në bashkëpunim me Universitetin e Ishujve Baleare (University of the Balearic Islands) në SpanjRead More…