PËR FILLIMIN E VITIT AKADEMIK 2020-2021 DHE MËNYRËN E ZHVILLIMIT TË MËSIMIT NË UNIVERSITETIN “ISMAIL QEMALI” VLORË

[:sq]PËR FILLIMIN E VITIT AKADEMIK 2020-2021 DHE MËNYRËN E ZHVILLIMIT TË MËSIMIT NË UNIVERSITETIN “ISMAIL QEMALI” VLORË Të dashur studentë, duke ju uruar një fillim të mbarë të vitit akademik, ju njoftojmë se: Viti akademik për studentët e programeve të studimit Bachelor do të fillojë në datën 2 nëntor 2020 sipas orareve të publikuara nga njësitë përkatëse nRead More…

[:sq]Bëhu student Erasmus[:]

[:sq]A e dini se? 1 në 13 studentë të UV-së, sëpaku një herë brenda një cikli studimi, mund të jetë student Erasmus+  në një nga universitetet partnere.  Dëshiron dhe ti të përfitosh nga programi Erasmus+?! Për më tepër ndiqni videon. https://mega.nz/file/LUJH1QLT#tRcnzFjEaGhOnDyVpm7lTar93fz7A5WnqTDVM4AAeWI   [:]Read More…