[:sq]Tetori ROZË[:]

[:sq] #Tetori Rozë Muaji ndërgjegjësimit kundër kancerit të gjirit. #MosNeglizho #Diagnostikimi i hershëm të shpëton #jetën! Muaji Tetor, muaji i ndërgjegjësimit kundër kancerit të gjirit në mbarë botën ndihmon në rritjen dhe mbështetjen e ndërgjegjësimit, diagnostikimit të hershëm, trajtimit dhe kujdesit për sëmundjen. Në Shqipëri kanceri i gjirit ështRead More…