[:sq]PREZANTIMI I BURSAVE CHEVENING[:]

[:sq]CHEVENING ON THE ROAD VLORE Chevening është një program prestigjjoz i qeverisë britanike i cili mbështet me bursë të plotë studimet një vjeçare master në çdo universitet të Britanisë së Madhe. Më shumë se 35 vjet eksperiencë dhe 50,000 alumni në të gjithë botën e bejnë Chevening të vetmin në llojin e tij. Chevening synon të mbështesë të gjithë ata të rinj dhe Read More…