[:sq]ENSP Next: KONKURS PËR TË RINJTË – DREJT NJË BREZI JODUHANPIRËS.[:]

[:sq]  CFARË: ENSP Next – “Fighting Tobacco use in Europe” fton të rinjtë, studentë dhe grupe rinore advokuese (mosha 18-30 vjeç) të bëhen pjesë e konkursit “Drejt një brezi joduhanpirës”. PSE: Të frymëzojë të rinjtë të veprojnë, të ngrenë zërin e tyre drejt një të ardhme pa duhan për brezat që do të vijnë. SI: Përdorni imagjinatën dhe kreativitetiRead More…