[:sq]Ftesë për pjesëmarrje në Konferencën e 16-të Ndërkombëtare të ASECU-t[:]

[:sq]Konferenca e 16-të Ndërkombëtare e ASECU-t me titull: “SFIDAT GLOBALE SOCIALE DHE EKONOMIKE DHE ZHVILLIMI RAJONAL” organizohet nga Universiteti Shtetëror i Ekonomisë dhe Menaxhimit Novosibirsk (NSUEM) në Rusi, në bashkëpunim me Shoqatën e Universiteteve Ekonomike të Evropës Jugore dhe Lindore dhe të Rajonit të Detit të Zi (ASECU)   Konferenca do të zhvillohet onRead More…