njoftime

[:sq]NJOFTIM[:]

[:sq]Jane te lutur te gjithe studentet e Ciklit te pare dhe dyte te studimeve, te cilet ndeshin pengesa ne terheqjen e fatures per likujdimin e tarifes se shkollimit, te drejtohen ne adresen e emailit mirela.duka@univlora.edu.al[:]