njoftime

[:sq]KIZ Vendim Nr.25[:]

[:sq]Vendim Nr.25 për shpalljen e fituesit të anetarit të Komisionit Zgjedhor të Fakultetit të Shkencave Teknike dhe Natyrore

Njoftimi i plote[:]