[:sq]Bundestagu Gjerman tërheq thirrjen për aplikime të Bursës Ndërkombëtare Parlamentare IPS[:]

[:sq]Për shkak të paparashikueshmërisë së pandemisë Covid-19, për fat të keq ftesa për aplikime për Bursën Parlamentare Ndërkombëtare 2021 është tërhequr. Bundestagu Gjerman ka vendosur sot që bursantët dhe bursantet që ndoqën një program shumë të kufizuar këtë vit për shkak të masave të lidhura me koronavirusin, të mund të përsërisin praktikën e tyre vitin e ardhsRead More…