njoftime Thirrje

[:sq]NATO shpall thirrjen për Programin e Profesionistëve të Rinj.[:]

[:sq]

Thirrje NATO

 

Organizata e Traktatit të Atlantikut të Veriut (NATO) shpall thirrjen për Programin e Profesionistëve të Rinj.

Qëllimi i programit është të tërheq dhe zhvillojë profesionistë të talentuar, të cilët janë të interesuar të përshpejtojnë karrierën e tyre duke pasur mundësinë të punojnë në fusha të ndryshme në organet e NATO-s dhe të provojnë një sërë aktivitetesh në të gjithë Aleancën.

Detajet e thirrjes rreth kritereve të pranimit, fushës së punësimit, mënyrës së aplikimit dhe një video promocionale i gjeni në linket e mëposhtëme: https://www.nato.int/nato_static_fl2014/assets/pdf/2020/4/pdf/Young_Professionals_Programme-Overview.pdf

https://www.youtube.com/watch?v=soQV05ia0ik&feature=youtu.be

Në platformën elektronike të programit (www.nato.int/YPP ) gjenden informacione të tjera shtesë për vendet e lira të punës përmes platformës së Përvetësimit të Talentëve të NATO- në linkun: http://www.nato.int/recruitment

Për cdo pyetje mund të kontaktoni administratën e programit përmes postës elektronike: mailbox.ypp@hq.nato.int

Periudha e aplikimit është deri në 31 Maj.

Gjithashtu, për çdo paqartësi mund të komunikoni dhe me Sektorin e Projekteve dhe Marrëdhënieve me Jashtë në adresën elektronike: international@univlora.edu.al

 [:]