[:sq]NATO shpall thirrjen për Programin e Profesionistëve të Rinj.[:]

[:sq]Thirrje NATO   Organizata e Traktatit të Atlantikut të Veriut (NATO) shpall thirrjen për Programin e Profesionistëve të Rinj. Qëllimi i programit është të tërheq dhe zhvillojë profesionistë të talentuar, të cilët janë të interesuar të përshpejtojnë karrierën e tyre duke pasur mundësinë të punojnë në fusha të ndryshme në organet e NATO-s dhe të provojnRead More…