njoftime

[:sq]KZFSHH VENDIM Nr. 6, datë 05.05.2020[:]

[:sq]

 

VENDIM

Nr. 6, datë 05.05.2020

 PËR

DOKUMENTACIONIN PËR REGJISTRIMIN E KANDIDATËVE PËR DREJTUES TË NJËSISË KRYESORE DHE  DREJTUES TË NJËSISË BAZË, NË FAKULTETIN E SHKENCAVE HUMANE NË UNIVERSITETIN “ISMAIL QEMALI” VLORË.

 

Vendimi i plote[:]