[:sq]Thirrje nga Berlin Global[:]

[:sq]Thirrje nga Berlin Global  Në kuadër të projektit ‘’The Berlin Global Voluntary Internship’’ hapet thirrja për aplikim stazhi për studentët. Thirrja ka për qëllim tu mundësojë studentëve të përfshihen dhe të promovojnë më tej diplomacinë kulturore dhe multikulturalizmin në të gjithë botën. Berlin Global fton individë për aplikime (për vitin 2020) që Read More…

[:sq]Thirrje nga Universiteti Transilvania i Brasovit[:]

[:sq]Thirrje nga Universiteti Transilvania i Brasovit  Universiteti Transilvania i Brasovit në Rumani shpall thirrjen e 4-të sipas programit ‘’Transilvania Academica Scholarship’’ për bursa studimi në Bachelor, Master apo Doktoraturë. Thirrja është projektuar si një konkurs për studentët ndërkombëtar nga vendet jo anëtare të BE-së. Për të gjitha detajet e thirrjeRead More…

[:sq]Programit Marie Skłodowska-Curie actions Individual Fellowships MSCA-IF[:]

[:sq]Ne kuader te Programit Marie Skłodowska-Curie actions Individual Fellowships MSCA-IF, e cila finananco Post-Doktoratura (mesatarisht 6000 euro ne muaj, per II Vjet), Universiteti i Padoves ka hapur Thirrjen MSCA MaRaThon, ku kerkuesit shkencor qe planifikojne te aplikojne ne MSCA-IF, mund te zgjiedhin Universitetin e Padoves si Institucion Prites dhe do te Trajnohen nga ky i fundit on-line sRead More…