njoftime

[:sq]Njoftim për anullim të thirrjeve Erasmus+ dhe MEVLANA[:]

[:sq]

Njoftim për anullim të thirrjeve Erasmus+ dhe MEVLANA

Universiteti i Vlores njofton se anullohen të gjitha thirrjet  për student/staf të mbështetur nga programet Erasmus+ dhe MEVLANA, të cilat janë shpallur në faqen zyrtare të internetit dhe rrjetet sociale të Universitetit ‘’Ismail Qemali’’ Vlorë.

Thirrjet do të rishpallen përsëri sapo situata e krijuar nga COVID-19 të normalizohet.

Për cdo paqartësi mund të kontaktoni me Sektorin e Projekteve dhe Marrëdhënieve me Jashtë në adresën elektronike, international@univlora.edu.al.

 

[:]