[:sq]Njoftim për anullim të thirrjeve Erasmus+ dhe MEVLANA[:]

[:sq]Njoftim për anullim të thirrjeve Erasmus+ dhe MEVLANA Universiteti i Vlores njofton se anullohen të gjitha thirrjet  për student/staf të mbështetur nga programet Erasmus+ dhe MEVLANA, të cilat janë shpallur në faqen zyrtare të internetit dhe rrjetet sociale të Universitetit ‘’Ismail Qemali’’ Vlorë. Thirrjet do të rishpallen përsëri sapo situata e krijuar nga COVID-Read More…