[:sq]Fillon në UV trainimi i personelit mjekësor dhe infermieror për përballimin e COVID-19[:]

[:sq]Spitali Rajonal Vlorë dhe Fakulteti i Shëndetit Publik, i Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë, kanë filluar ditën e sotme, datë 18. 03. 2020, Trainimin e personelit mjekësor dhe infermieror të rajonit që do t’u bashkohen ekipeve mjekësore në terren, në shërbim të popullatës dhe përballimit të situatës së COVID-19. Mjekë ekspertë të Spitalit Rajonal dhe pedagogë të Read More…