njoftime

[:sq]Urdher per pezullimin e procesit mesimorne Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë nga data 10-23 Mars[:]

[:sq]Urdher per pezullimin e procesit mesimorne Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë nga data 10-23 Mars 2020 dhe zëvendësimin e tyre në ditët në vazhdim.

Njoftimi i plotë

[:]