[:sq]IUS Invite students to the 2nd Balkan Studies Center Summer School on Critical Thinking[:]

[:sq]IUS is proud to invite your students to the 2nd Balkan Studies Center Summer School on Critical Thinking. Using an interdisciplinary approach in understanding the politics, foreign relations, history, culture, and society of the Balkans, the Summer School aims to explore the democratization process, reconciliation, regional cooperation and integration as inevitable alternatives to nationaRead More…

[:sq]Në kuadër të zgjerimit të bashkëpunimeve me Departamente të Universiteteve brenda vendit  më datë 28. 06. 2019 në Departamentin e Shkencave Kompjuterike u zhvillua takim me pedagogë dhe studentë të Departamentit të Informatikës të Universitetit “Luigj Gurakuqi” Shkodër.[:]

[:sq]Në kuadër të zgjerimit të bashkëpunimeve me Departamente të Universiteteve brenda vendit  më datë 28. 06. 2019 në Departamentin e Shkencave Kompjuterike u zhvillua takim me pedagogë dhe studentë të Departamentit të Informatikës të Universitetit “Luigj Gurakuqi” Shkodër. Në këtë takim ishin të pranishëm pedagogë dhe studentë të degës Informatikë të ardhur ngRead More…

[:sq]Aktivitet prezantimi i platformën SuperGeneration[:]

[:sq]Aktivitet prezantimi i platformën SuperGeneration ALBtelecom me mbështetjen e Departamentit të Shkencave Kompjuterike në kuadër të Përgjegjësisë Sociale të Korporatës prezantoi platformën SuperGeneration. Eventi i prezantimit të konkursit u organizua ditën e mërkurë, me datë 21.11.2018 ora 11.00, në ambientet e Fakultetit te Shkencave Teknike, me pjesëmarrjen e studenRead More…