[:sq]APLIKIME PËR BURSA 2020 NË TURQI[:]

[:sq]                                   APLIKIME PËR BURSA 2020 NË TURQI Qeveria Turke u ofron mundësi për bursa afatgjata dhe afatshkurtëra studentëve dhe kërkuesve nga e gjithe bota nën programin “Türkiye Scholarships”, ku përfshihen studimet universitare, pasuniversitare, kërkimi shkencor dhe mësimin e gjuhës në universitetet më të njohRead More…

[:sq]Call for Application ISWiB 2020[:]

[:sq]Call for Application ISWiB 2020 Dear Sir/Madam, As a representative of the International Student Week in Belgrade (ISWiB 2020),  I would cordially like to notify you about our festival. We would really appreciate it if you would be able to attach our Call for Application on your website/social media pages, in order to spread the word about the Festival among the public, especially thRead More…