[:sq]1st ASECU Youth Winter School[:]

[:sq]1st ASECU Youth Winter School “Via Carpatia – a route to the future: Socio-economic and geopolitical aspects”   The organizer of the event is the University of Rzeszow, Faculty of Economics (Poland). We invite you to join the ASECU Youth family, get engaged in lively lectures of professors, practice-oriented workshops, have an excursion program and enjoy 5-day (17-21 FebrRead More…

[:sq]Trashëgimia kulturore e Lefter Çipës, pasuri kombëtare[:]

[:sq]MSc. Albert Habazaj *  – Parafjalë Lefter Çipa është ndër etnofolkloristët më të shquar të trashëgimisë kulturore, ndër poetët më interesantë e poet atipik, me botën dhe profilin e tij, sa rebel si stuhia e malit, aq të dhembshuruar si loti i detit. Studiuesi i mirënjohur, akad. Shaban Sinani thekson se poezia e Lefter Çipës të kujton më së pari kangjeljet e Jeronim Read More…