njoftime

Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë organizon promovimin e librit Aubrey Herbert dhe Shqipëria e Pavaru promovimin e librit Aubrey Herbert dhe Shqipëria e Pavarur

Qendra e Studimeve Albanologjike dhe Ballkanologjike në bashkëpunim me Bibliotekën Shkencore “Nermin Vlora Falaschi”, Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, organizuan promovimin e librit “Aubrey Herbert dhe Shqipëria e Pavarur”, një nga studimet më të mira të historianografisë shqiptare, me autor Muharrem Shqarri.

Diplomati anglez Aubrey Herbert, mik i veçantë i Shqipërisë dhe i shqiptarëve, ka dhënë një kontribut të çmuar në ndërkombëtarizimin e Qeverisë së Ismail Qemalit dhe mbrojtjen e Çështjes sonë Kombëtare.

[slide-anything id=’17952′]