[:sq]Workshop me temë “Studentët dhe tregu i punës”[:]

[:sq]Më datë 18.12.2019 në mjediset e Universitet “Ismail Qemali” Vlorë u organizua Workshop-i me temë “Studentët dhe tregu i punës”. Qëllimi i të cilit ishte përmirësimi i përmbajtjes së programeve të studimit dhe përshtatjes së vazhdueshme me kërkesat e tregut e punës, nëpërmjet ndarjes së eksperiencës midis bashkëpunëtorëve, ekspertëve të jashtëm dhe Alumni. Read More…

[:sq]Thirrje për bursa në Universitetin Shteteror të Shkencave të Zbatuara Racibórz[:]

[:sq]Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Shteteror të Shkencave të Zbatuara (State University of Applied Sciences) në Racibórz   Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali”, në bashkëpunim me Universitetin Shteteror të Shkencave të Zbatuara (State University of Applied Read More…