njoftime

[:sq]Njoftim[:]

[:sq]Të nderuar studentë dhe pedagogë!

Ju njoftojmë se, Ceremonia e Diplomimit të Studentëve të Vitit Akademik 2018 – 2019, do të zhvillohet në datën 19 dhjetor(ditën e enjte), në Pallatin e Lojrave me dorë, ora 17:00.
Ftohen të marrin pjesë në këtë ceremoni festive: studentë, pedagogë, familjarë të studentëve dhe qytetarë të interesuar.

Ju mirëpresim![:]