[:sq]Takim vjetor i Këshillit dhe Asamblesë së Komunitetit të Universiteteve të Mesdheut CMU[:]

[:sq]Takim vjetor i Këshillit dhe Asamblesë së Komunitetit të Universiteteve të Mesdheut CMU në  Universitetin Eastern Mediterrean University, Qipro e Veriut, në datat 25 dhe 26 tetor 2019 në Famagusta, Qipro e Veriut. Universiteti Ismail Qemali merr pjesë në Asamblesë së Komunitetit të Universiteteve të Mesdheut. Mbledhja u organizua në kuadër të takimeve të përvitshme që Read More…