Aktivitete njoftime

[:sq]Takim Bashkëpunimi Ndërinstitucional në Fushën e Arsimit të Lartë me Institucione të Arsimit të Lartë të Kinës.[:]

[:sq]

Gjatë qëndrimit në vizitën disa ditore në Republikën Popullore të Kinës Zv. Rektori për Kërkimin Shkencor, Phd. Sokol Bana si pjesë e delegazionit zyrtar të kryesuar nga zv. Ministri i Arsimit Sportit dhe Rinisë z. Redi Shtino zhvilloi takime me zv. Ministrin e Arsimit dhe Shkencës së Republikës Popullore të Kinës, Rektorin e Universitetit të Pekinit, zv Rektorin e Universitetit të Tijuanit me qëllim thellimin e bashkëpunimit ndërinstitucional në fushën e arsimit të lartë.

 

 [:]