[:sq]Thirrje për bursa studimi për studentët, Erasmus +, në Universitetin e Wroclaw, në Poloni.[:]

[:sq]Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Wroclaw, në Poloni. Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali”, në bashkëpunim me University of Wroclaw në Poloni, në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1, fton të gjithë studentët e ciklit të I dhe II, të fushave të Read More…