njoftime

[:sq]Procedurat dhe afatet per aplikimet e meposhtme per vitin akademik 2019-2020[:]

[:sq]

Procedurat dhe afatet për aplikimet e mëposhtme për vitin akademik 2019-2020:

  1. Transferim dhe degë të dytë –  Bachelor.
  2. Regjistrim i studentëve nga trojet shqiptare.
  3. Regjistrim i studentëve të huaj.
  4. Regjistrim në Ciklin e Dytë të studimeve.
  5. Transferim dhe degë e dytë Cikli i dytë i studimeve.

Udhezimi nr. 17[:]