njoftime

[:sq]Procedurat dhe afatet e regjistrimit sipas raundeve, ne Bachelor, per vitin akademik 2019-2020.[:]

[:sq]

Procedurat dhe afatet e regjistrimit sipas raundeve, në Bachelor, për vitin akademik 2019-2020.

 

Udhezimi nr. 10[:]