njoftime

[:sq]Njoftim![:]

[:sq]

Njoftim!
 
– Në datat 21-23 Gusht 2019 do të jetë i hapur sistemi i Matura Online për aplikimet A1Z.
 
Të gjithë ish maturantët që:
1. Kanë përfunduar shkollën e mesme para 2019 dhe kanë për të dhënë provimet e Maturës Shtetërore.
2. Kanë përfunduar shkollën e mesme para 2019 dhe nuk kanë për të dhënë provime të Maturës Shtetërore, por duan të aplikojnë për të vazhduar studimet e larta.
 
– Duhet të paraqiten aty ku kanë përfunduar shkollën mesme në datat 21-23 Gusht, nga ora 9:00-12:00
– Të gjithë aplikantët duhet të kenë me vete fotokopjen e diplomes (nëse janë diplomuar) dhe një fotokopje të kartës së identitetit.
 
KUJDES: Ky njoftim vlen vetëm për ata ish maturantë që nuk kane kryer aplikimin A1Z këtë vit

[:]