[:sq]Sondazhi Kombëtar i Studentëve[:]

[:sq]Te dashur student ju rikujtojme se diten e neserme date 16.04.2019 nis Sondazhi Kombetar i Studenteve. Jeni te lutur te hyni ne adresen tuaj te e-mail dhe te plotesoni pyetesorin. Afati i fundit i plotesimit te pyetesorit do te jete data 02.05.2019. Per cdo paqartesi apo problem ne aksesimin e pyetesorit, lutemi te kontaktoni me Koordinatorin institucional ose me perfaqesuesit e grupit te punRead More…