njoftime

[:sq]Njoftim për studentët që kanë përfituar bursë[:]

[:sq]Janë të lutur studentët e ciklit të parë, që kanë përfituar bursë  sipas Vendimeve të Bordit të Administrimit nr 2 ,datë 15.01.2019 ; nr 9,datë 22.02.2019 si dhe nr 12 ,datë 29.03.2019 , të dorëzojnë numrin e llogarisë bankare pranë zyrave të shërbimit ndaj studentit pranë  fakultetit ku studiojne, për kalimin e bursës së përfituar .

      Vendimi I  BA nr.2,  dt 5.01.2019
 Nr.  Emer Mbiemer   Dega 
                1 Fabiola Zeneli FSHP
                2 Stelina Pipa Drejtesi
Vendimi I  BA nr. 9 , dt 22.02.2019
 Nr.  Emer Mbiemer   Dega 
1 Shesine Halilaj Tek.Inform
      Vendimi I  BA nr.12,  dt 29.03.2019
Nr Emri,Atesia, Mbiemri Dega
1 Antonela Baftjar Zoto Anglisht
2 Ndue Zef Laska Inxh.mekanike
3 Sami Viktor Sherifaj Shkenca kompjuterike
4 Kristina Kozma Kumaraku Inxh.Elektrike
5 Xhenista Lulaj Infermieri Mami
6 Laura Mentor Metani Infermieri e Pergj
7 Iglant  Hajri Merko Infermieri e Pergj
8 Klaudja Besnik Melasi Infermieri e Pergj
9 Xhesika Dine Infermieri e Pergj
10 Ajseni Florenc Gjyshja Infermieri e Pergj
11 Lorena Selim Selimaj Infermieri e Pergj
12 AAlesia Vilson Dine Infermieri e Pergj
13 Rexhina Qani Maraj Ad/Biznes

 

Duke ju falenderuar për mirëkuptimin dhe bashkëpunimin !

 

ADMINISTRATOR

MIRELA    DUKA[:]